Šturm: “Zmago smo krvavo potrebovali!“

Zaključek prve četrtine prvenstva so rumeni sklenili z zmago nad Aluminijem! Po poznem preobratu je Dušan Kosić prišel do prvih treh točk ob Kamniški Bistrici, vzdušje po tekmi je bilo temu primerno. Psihološko breme je namreč za Domžalčane preteklost.

SturmPoAluminiju

“Šlo je za zelo težko tekmo, sploh po negativnem nizu, ki je kar dolgo trajal. Mislim, da smo si zaslužili zmago. To smo krvavo potrebovali in sedaj bomo lažje dihali. Aluminij je bil zelo dober nasprotnik, a tri točke zasluženo ostajajo doma,” je po tekmi povedal Danijel Šturm. Poletni prišlek je doslej sodeloval že pri osmih golih rumene družine.

Z drugo ligaško zmago je moštvo po zaslugi Šturma in Maria Krstovskega, ki se je proti Kidričanom razveselil prvenca v 1. SNL, skočilo na sredino lestvice: “Pridobili smo na samozavesti. Motivacija za naslednji obračun je torej tukaj. Vsekakor bo lepše iti v sredino domačo tekmo z Muro. Bi si pa želel večje podpore. Rezultat je pomemben, zato bomo naredili vse, da naše privržence znova razveselimo.”

Po Mariboru je Šturm premagal še obrambo Aluminija. Dvoboji z nekdanjimi delodajalci mu kot vse kaže ležijo: “Ko zaporedoma izgubiš z enim golom razlike ni enostavno. Zaradi tega je bilo tokrat zares lepo zadeti in biti na strani zmagovalcev. V Aluminiju sem lani užival, spoznal veliko novih prijateljev, a v nogometu štejejo le zmage. Ko premagaš nekdanje moštvo je občutek zelo dober,” je sklenil Šturm.

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Sportida

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO