Jan Đapo pred tekmo z Olimpijo

Domžalčane v soboto ob 20:15 čaka nova prvenstvena tekma na domačem igrišču. Tokrat v goste prihaja aktualna prvakinja ljubljanska Olimpija, ki se bo v Športnem parku prvič predstavila pod vodstvom novega trenerja Zorana Zeljkovića. Slednji je na mestu levega bočnega branilca leta 2007 v Domžalah osvojil naslov državnega prvaka, njegov naslednik v rumene dresu danes pa je Jan Đapo, ki že nestrpno pričakuje sobotni sosedski derbi v 13. krogu Prve lige Telemach.

dapo izjava

Domžalčani so reprezentančni odmor dobro izkoristili. Ob številnih treningih so odigrali tudi prijateljsko tekmo z avstrijskim prvoligašem Hartbergom, na kateri je edini gol za rumene dosegel prav 21-letni nogometaš iz Posavja: ''Reprezentančni odmor je bil dobrodošel, saj še vedno spoznavamo in utrjujemo zamisli trenerja. Trdo smo delali na tem, saj želimo nadgraditi zadnjo zmago proti Rogaški in nadaljevati z zbiranjem točk,'' je zadnje dni opisal Đapo.

Na prvi tekmi proti Olimpiji v letošnji sezoni je na klopi rumenih debitiral Dušan Kosič, na tokratnem sosedskem derbiju pa bo na klopi zelenih debitiral Zoran Zeljković: ''Vsaka menjava trenerja prenese spremembe v ekipi. Vsak igralec dobi nov motiv, saj se na novo začne boj za mesta v ekipi. Prepričan sem, da nas tudi zaradi menjave trenerja pri nasprotniku čaka zelo zahtevna preizkušnja," pravi občasni mladi slovenski reprezentant, ki se zaveda kakovosti tokratnega nasprotnika: '''Na zadnji tekmi smo naposled uspeli zadržati prazno mrežo in tudi tokrat moramo biti zbrani v obrambi, da po nepotrebnem ne prejmemo zadetkov. Želimo pokazati, da se lahko enakovredno kosamo z tako kakovostno ekipo ter na igrišču pokažemo dobro igro in izvlečemo pozitiven rezultat."

Domžalčani so zadnjo tekmo proti Rogaški dobili kar s 3:0. Po nizu slabših rezultatov je visoka zmaga brez prejetega zadetka prinesla več kot potreben mir v ekipo: "Vzdušje v ekipi je odlično. Ta zmaga nad Rogaško nam je veliko pomenila in zato se še bolj intenzivno in z dobro voljo pripravljamo na naslednjo tekmo," je zaključil Đapo.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO