Mladinci v sredo prvič po oktobru!

Nov delovni teden ob številnih reprezentančnih tekmah prinaša tudi dokončen povratek mladinskih ligaških dvobojev! Selekcija U19 bo namreč v sredo, ob 13. uri, odigrala zaostalo tekmo 7. kola 1. SML. Varovanci Darka Birjukova se bodo tako prvič po 11. oktobru znova borili za prvenstvene točke!

MladinciSoNazaj

Mladinska in kadetska selekcija sta dolgo časa mirovali, po kar štirih mesecih premora pa sta se v sredini meseca februarja vendarle vrnili v trenažni proces. Pretekli tedni so v dveh najstarejših selekcijah MNC Domžale torej minili v znamenju priprave na preostanek tekmovalne sezone 2020/21. Obdobje negotovosti je preteklost in mladi Domžalčani so na nadaljevanje sezone, ki bo po uvodnih srečanjih razdeljeno v tekmovanje za prvaka in obstanek, več kot pripravljeni. Mladince na začetku spomladanskega dela sezone čaka pet tekem (dve zaostali), kadete pa trije ligaški dvoboji. Nato sledi še šest dvobojev v t.i. Play off. Moštvi Domžal v tem trenutku na skupni lestvici z 48 osvojenimi točkami zasedata prvo mesto. Prvi zasledovalec Maribor jih ima s tekmo manj 38, s 30 sledi Olimpija.

Spored prvih tekem U19:

Domžale - Kalcer Radomlje, Športni park Domžale, sreda, 24. marec, ob 13. uri (zaostalo srečanje)

Domžale - Celje, Športni park Domžale, sobota, 3. april, ob 13. uri

Maribor - Domžale, Ljudski vrt UT, sreda, 7. april, ob 16.30 (zaostalo srečanje)

Mura - Domžale, Radenci, sobota, 10. april, ob 16.30

Domžale - Koper, Športni park Domžale, 17. april, ob 17. uri

Spored prvih tekem U17:

Domžale - Celje, Športni park Domžale, sobota, 3. april, ob 11. uri

Mura - Domžale, Radenci, sobota, 10. april, ob 14.30

Domžale - Koper, Športni park Domžale, 17. april, ob 15. uri

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO