Klemenčič: ''Začetek tekme je bil z naše strani slab...''

Končan je 28. krog Prve lige Telemach, v katerem so Domžalčani na domačem igrišču doživeli poraz proti Muri. Na tekmi smo videli kar 8 zadetkov. Čeprav je Dario Kolobarić v 67. minuti s svojim prvim golom v sezoni zadel za priključek, so črno-beli v nadaljevanju zadeli še trikrat. Tik pred koncem sta za rumene zadela Jan Đapo in Jošt Pišek, a je za kaj več zmanjkalo časa in tekma se je končala z izidom 3:5 v korist Prekmurcev.

PoTekmiZMuroIzjava

V prvem polčasu so bili nogometaši Mure bolj konkretni in agresivni. V drugem delu igre pa so priložnosti začeli nizati tudi Domžalčani, ki pa so bili premalo učinkoviti in v zaključku tekme tudi premalo zbrani v obrambi: ''Tekma ni šla po našem planu. V prvem polčasu smo delali preveč napak in Mura je to znala izkoristiti,'' je dejal trener rumenih Dušan Kosič.

Slednji je med odmorom v igro poslal Luko Topalovića in njegova ekipa je zaigrala precej bolje: ''Drugi polčas smo se prebudili, vendar žal prepozno. Potrebno bo stopiti skupaj in dobro razmisliti, kako bomo igrali še teh nekaj tekem do konca prvenstva,'' je razočarano zaključil 52-letni strateg rumene družine.

Tudi Tilen Klemenčič se strinja, da se s soigralci ni pokazal v pravi luči: ''Zavedeli smo se pomembnosti tekme in pričakovali smo zahteven obračun. Začetek tekme je bil z naše strani slab in to bomo morali že do naslednje tekme vsekakor popraviti. Med odmorom smo se v garderobi dogovorili, da moramo v nadaljevanje tekme iti bolje in to se je videlo tudi na terenu. Proti zaključku pa so nas lastne napake pokopale in izgubili smo zelo pomembno tekmo,'' je dejal 28-letni Klemenčič in dodal: ''Zdaj se je potrebno dobro spočiti in analizirati tekmo ter se kvalitetno pripraviti na naslednjo. Vsaka naslednja tekma je za nas zelo pomembna,'' je zaključil desni bočni branilec.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO