Pred zadnjo domačo tekmo v sezoni 2023/24

Pred rumeno družino je v soboto ob 17:30 še zadnja domača tekma v letošnjem prvenstvu. Na domačem stadionu se bodo v jubilejnem 20. prvoligaškem občinskem derbiju pomerili proti ekipi Kalcer Radomlje. Na tej tekmi bo še zadnjič pred domačimi navijači rumen dres oblekel kapetan Zeni Husmani, klubski rekorder po številu nastopov, ki bo vknjižil že svojo 250 prvenstveno tekmo za Domžale.

jpeg optimizer Koper Domzale 033 240504 NM

Domžalčani so si z dobrimi predstavami proti favoriziranimi ekipami priigrale miren zaključek prvenstva: ''Vsekakor je sedaj vse veliko lažje in bolj sproščeno. Kljub temu, da smo si že zagotovili obstanek v ligi, bomo na zadnjih dveh tekmah v prvenstvu dali vse od sebe, saj si želimo sezono končati s pozitivnimi občutki,'' je o obstanku dejal Pišek, ki v zadnjem obdobju igra odlično in je trenutno prvi strelec svoje ekipe v letošnji sezoni.

Radomlje so v zadnjem obdobju za rumeno družino zelo neugoden nasprotnik. Na zadnjih petih medsebojnih tekmah so dosegle kar štiri od svojih petih zmag proti Domžalam v Prvi ligi Telemach: ''Radomlje so zelo nepredvidljiva ekipa in tega se zelo dobro zavedamo. Zadnji domači medsebojni obračun v letošnji sezoni želimo končati z zmago. Tekmo bomo odigrali tudi za našega kapetana Zenija Husmanija, ki se po koncu sezone poslavlja od nas. Ogromno je dal klubu in zasluži si, da se od rumene družine poslovi z zmago,'' je pred občinskim derbijem še dejal mladi reprezentant Pišek.

Tekma predzadnjega kroga Prve lige Telemach se bo začela v soboto ob 17:30. Vstopnice za tekmo so na voljo v predprodaji v NK Baru po ceni 5€, prav tako tudi na dan tekme pred vhodom na Stadion.

Ne pozabite! Klubski rekorder Zeni Husmani bo še zadnjič nadel dres rumene družine pred domačim občinstvom in prav je da se od njega poslovimo v čim večjem številu. Vabljeni!

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO