Mutavčić pred zadnjo tekmo v letošnji sezoni

V soboto bodo Domžalčani odigrali še zadnjo tekmo v letošnji sezoni. Rumena družina se odpravlja na gostovanje v Kidričevo, kjer se bo pomerila z Aluminijem, ki se še vedno krčevito bori za obstanek med elito. Za osmo Rogaško namreč zaostaja dve točki, devete Radomlje pa mu bežijo za eno.

MutavcicPredAluminijem

''Vsekakor se bo za to tekmo Aluminij nekoliko lažje motiviral kot mi, saj je to za njih tako rekoč tekma sezone. Z vsemi močmi bodo lovili obstanek v ligi, medtem, ko mi ne moremo niti pridobiti niti prav veliko izgubiti. Kljub temu sem prepričan, da se bomo tekme lotili tako kot vsake prejšnje, brez popuščanja in skrajno osredotočeni na svoje naloge. Nenazadnje se vsak igralec želi dokazati v najboljši luči,'' je pred zadnjo prvenstveno tekmo dejal bočni branilec Mirko Mutavčić.

Primorec zavrača natolcevanja enega od tekmecev Aluminija v boju za obstanek, da bodo rumeni v Kidričevo odpotovali le na izlet: ''Ne glede na to, da je zaključek prvenstva tik pred vrati in da si vsi želimo na odmor, nas trener vseskozi opozarja, da delo še ni končano. Smo poklicni nogometaši in to od nas zahteva, da smo maksimalno zbrani tudi vseh 90 minut zadnje tekme. Tega se bomo držali in prepričan sem, da bomo tudi proti Aluminiju dali vse od sebe,'' je zaključil 23-letni Mutavčić.

Tekma 36. kroga Prve lige Telemach se bo v Športnem parku Kidričevo začela v soboto ob 15:00.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO