FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Za Urbana zbrali več kot 2000 evrov

S sobotno tekmo med Domžalami in Krko se je zaključil prvi del dobrodelne akcije ''SKUPAJ POMAGAJMO URBANU'', ki jo Nogometni klub Domžale organizira skupaj s Košarkarskim klubom Helios Domžale, kjer je glavni organizator akcije Lado Gorjan in Srednjo šolo Domžale, kjer za vse potrebno poskrbi Marjan Ravnikar. Domžalčani smo znova dokazali, da znamo stopiti skupaj in storiti nekaj dobrega za someščana v stiski.

Za Urbana

Turobno in hladno vreme ni bilo najprimernejše za spremljanje nogometne tekme, vendar to dobrosrčnih Domžalčanov ni ustavilo. Na obračun Domžal in Krke nas je prišlo več kot običajno in kar je najlepše, vsi smo bili tam z istim namenom: pomagati Urbanu Gorjancu, ki v daljnem Seulu okreva po operaciji.

Sovice

Srce so nam že pred začetkom tekme ogrele male Sovice, s posebno koreografijo na himno Nogometnega kluba Domžale. Z žogo so bile spretne skoraj tako kot naši nogometaši. Malo starejše Sovice so v prenovljeni sestavi zaplesale ob odmoru, prvič pa je na našem stadionu predstavila skupina Ladies. Brhka dekleta sicer redno lepšajo košarkarske tekme Heliosa. Prave profesionalke! Naša posebna gostja je bila članska ekipa KK Helios Domžale, ki se je izkazala kot odlična navijaška skupinica. Domžalski nogometaši so napovedali, da bodo igrali za Urbana in podarili so mu lepo tekmo ter visoko zmago s 4:0.

Ladies

V Urbanov sklad ste navijači prispevali z nakupom vstopnice, nekateri pa ste prispevali celo več kot je bila cena dragocenega lističa. Nekateri izvajalci tekme ste se odpovedali delu svojega honorarja in tudi dijaki Srednje šole Domžale ste kljub mladosti pokazali, da vam ni vseeno, saj ste kupili blizu 100 vstopnic. V imenu Urbana se vsem še enkrat prav lepo zahvaljujemo. Skupaj smo zbrali 2.025 eur, kar je veliko, še posebej, ker je bila večina vstopnic prodanih po ceni tri evre. Sredstva bodo nakazana ZPM Ljubljana Moste-Polje, kjer je za Urbana odprt poseben račun.

Ni lepšega občutka kot je tisti, ko nekomu polepšamo dan. Tisti, ki ste bili na takšen ali drugačen način del naše akcije, to dobro veste.

Tina Jeklic

Za konec vas vabimo, da se pridružite še drugemu delu akcije. 19. oktobra ob 19. uri bo v Hali Komunalnega centra na sporedu košarkarska tekma med KK Helios Domžale in KK Rogaška. Vsa sredstva od prodanih vstopnic bodo prav tako namenjena v sklad za Urbana.


Tina Jeklic, direktorica NK Domžale
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO