Znova zbrali veliko prehrambenih izdelkov - navijači, hvala!

V Nogometnem klubu Domžale smo se na nedeljski tekmi znova priključili akciji dobrodelnega gibanja Anina zvezdica. Vsem obiskovalcem, ki so na blagajno stadiona pred tekmo s Krškim prinesli dva prehrambena izdelka z daljšim rokom uporabe, smo v zameno poklonili vstopnico za ogled srečanja 16. kola Prve lige Telekom Slovenije.

S pomočjo pristašev rumene družine je bila zbrana velika količina hrane, ki bo namenjena socialno ogroženim družinam. Akciji so se z veseljem pridružili domžalski nogometaši, prav tako pa tudi gostje iz Krškega, ki se jim za dobrodelnost najlepše zahvaljujemo.

Anina zvezdica je izjemno ponosna na večletno sodelovanje z Nogometnim klubom Domžale. Skupaj smo že večkrat dokazali, kako preprosto in lepo je pomagati, hkrati pa tudi jasno pokazali, da šport močno združuje. Vsem zvezdicam se najlepše zahvaljujem za tolikšno pomoč, skupaj smo že osrečili mnogo družin. In skupaj gremo naprej … skupaj do vrha,“ je ob zaključeni akciji dejala pobudnica gibanja Anina zvezdica Ana Lukner.

Prav tako ponosni, da lahko skupaj z Anino zvezdico pomagamo pomoči potrebnim, smo tudi v Nogometnem klubu Domžale, kjer se že vrsto let z veseljem priključujemo podobnim projektom. Vse v skladu z jasnim zavedanjem družbene odgovornosti, ki je v našem klubu še kako prisotna.  

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO