FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NKD TV: Zbrali smo 160 paketov hrane!

V sredo se je s tekmo med Domžalami in Mariborom sklenila skupna dobrodelna akcija Anine zvezdice in Nogometnega kluba Domžale z nazivom November je mesec Anine zvezdice. Na treh domačih tekmah dvakratnih državnih prvakov, 7. novembra proti Gorici, 24. novembra proti Celju in 28. novembra proti Mariboru, smo s skupnimi močmi zbrali za kar 160 paketov (v enem paketu je za okoli 18 kilogramov izdelkov) hrane z daljšim rokom uporabe in presegli vsa pričakovanja.

Anina zvezdica

Nogometni klub Domžale se za sodelovanje in dobrodelnost zahvaljuje vsem navijačem Domžal, ki so na najlepši možni način pokazali, kako veliko srce imajo. Zahvala gre tudi Nogometnima kluboma Celje in Maribor, ki sta se ob gostovanju v Domžalah nemudoma odzvala na našo pobudo o sodelovanju. Ne smemo pa pozabiti niti na mariborsko navijaško skupino Viole, ki je prav tako pristavila svoj delež k naši dobrodelni akciji.


Vse zbrane dobrote so že na sedežu Anine zvezdice in bodo kmalu razdeljene socialno ogroženim družinam. Hvala vsem, ki ste s svojo dobrodelnostjo polepšali praznični december ljudem v pomanjkanju!


NK Domžale

November je mesec Anine zvezdice: Domžale - Celje

November je mesec Anine zvezdice: Domžale - Gorica

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO