Dobrodelna akcija uspešno zaključena

Z zaključkom prvega dela sezone smo v NK Domžale stopili skupaj in tako ponovno sodelovali v dobrodelni akciji Anine zvezdice, ki že dolga leta pomaga družinam v stiski. Zbrana količina hrane z daljšim rokom uporabe bo v centralno ljubljansko skladišče odpeljana v naslednjih dneh.

AninaZvezdica

Nogometni klub Domžale z Anino zvezdico sodeluje že vse od leta 2012, logotip dobrodelne organizacije pa je še danes viden tudi na hrbtni strani domžalskega dresa, tik pod številko nogometašev. Dobrodelna akcija, ki v klubu poteka pred prazničnimi časi, ko skupaj z vsemi člani Domžal, igralci, zaposlenimi, mlajšimi selekcijami, navijači, … zberemo večjo zalogo hrano z daljšim rokom uporabe, je tudi letos uspela v celoti.

Zbrane prehranske izdelke nato predamo Ani Lukner, pobudnici gibanja Anina zvezdica, ki jo nato s pomočjo prostovoljcev iz Ljubljane usmeri v prava okolja. Skupaj smo že večkrat dokazali, kako preprosto in predvsem lepo je pomagati, hkrati pa tudi jasno pokazali, da šport močno združuje. V klubu se dobro zavedamo družbene odgovornosti, zato so vsakršne akcije vselej odlično sprejete: “Zelo sem ponosna, da nas NK Domžale podpira že devet let. So prvi športni klub, ki nas je podprl v Sloveniji, na dresih nosijo naš logotip, kar je fantastično. Vsako sodelovanje, vsaka donacija je zlata vredna, saj vse, kar zberemo, gre tistim, ki tega nimajo. Na Domžalčane sem zato zelo ponosna. Vedno se odzovejo tako sami igralci kot vsi ostali v klubu,” je dejala vidno zadovoljna Ana.

Vse do letošnjega decembra smo hrano zbirali na številnih domačih tekmah po načelu “vsaj dva izdelka = ena vstopnica”, zaradi nedavno prestavljene tekme z Olimpijo, pa je akcija celoten prejšnji teden potekala v klubskem lokalu: “V decembru lahko hrano še naprej najlažje prispevate z obiskom centralnega skladišča v ljubljanskem BTC. To je možno storiti tudi ob obisku poslovalnic Spar in Interspar, kjer najdete naše posebne vozičke, letos pa je prvič na voljo tudi finančna donacija preko novoustanovljene platforme Truhoma.”

Ana, ki ima v zadnjih dneh oziroma tednih ogromno dela, je za konec povedala: “Vedno pravim, dajati pomeni zares živeti. To, da nekomu pomagaš, je naša človeška dolžnost. Hvala vsem, ki mislite na druge. Vsem skupaj želim mirne praznike, naj bodo bogati v duši in srcu.”

Besedilo in foto: Nejc Berce

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO