Prejeli smo: Anže o snidenju s Stevanom Mojsilovićem

V soboto sem bil na tekmi Domžale - Olimpija. To je bila zame posebna tekma, saj sem se srečal z domžalskim trenerjem Stevanom Mojsilovićem.

Anže Presek in Stevan Mojsilović

Pred tekmo me je sprejel Grega Krmavnar in me peljal do domače klopi. Občutek je bil izjemen! Najprej me je prišel pozdravit pomočnik trenerja in moj veliki prijatelj Luka Elsner. Na hitro sva se pozdravila in objela za srečo. Tik pred tekmo pa je k meni prišel še vodja trenerske ekipe Stevan Mojsilović. Izredno sem bil vesel tega srečanja! Hvala Stevanu za te nepozabne trenutke!

Anže Presek in Luka Elsner

Nato sem se prestavil na glavno tribuno in živčno spremljal tekmo. Ta se žal ni končala po mojih željah. Mislim, da se je tekma prelomila, ko je bil naš trener izključen. Ta izključitev je tudi v moji glavi pustila številne vprašaje. Tekma je bila sicer dobra, a je gole prejela napačna ekipa. Na tekmi bi pohvalil vratarja Nejca Vidmarja, saj je nekajkrat rešil domžalsko mrežo. Bravo ''Vidi!''. Po koncu tekme sem bil razočaran, a nogomet je pač tak, enkrat ti da drugič pa vzame.

Grega Krmavnar in Anže Presek

Še enkrat hvala Stevanu in vsem, ki so mi omogočili izjemne občutke pred tekmo! Gremo skupaj do vrha!

Anže Presek
Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO