FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Darko Zec obiskal Mladinski dom Malči Beličeve

Nogometaš Domžal Darko Zec je v petek opravil še eno v vrsti dobrodelnih del dvakratnih državnih prvakov. V sodelovanju s Sindikatov profesionalnih igralcev nogometa Slovenije je skupaj z nogometašem ljubljanske Olimpije Anžetom Zorcem obiskal Mladinski dom Malči Beličeve v Ljubljani. Srečala sta se z nekaterimi mladostniki, ki prebivajo v omenjeni ustanovi in z njimi zaigrala tudi stolni nogomet.

Darko Zec

Mladinski dom Malči Beličeve je ustanova, ki razvojno, vzgojno in socialno ogroženim otrokom ter mladostnikom z vedenjskimi in čustvenimi težavami nudi ter zagotavlja kompletno, celodnevno oskrbo skozi vso leto. Poleg tega nudi še varstvo, zdravstveno nego, vzgojo in prevzgojo ter celotno pomoč pri izobraževanju osnovnošolski populaciji (izjemoma srednješolski), ki obiskuje redne OŠ, SŠ ali ZUJL. Sprejemajo osnovnošolsko populacijo obeh spolov v starosti od 6 do 14 leta.


Darko in Anže sta dipl. soc. del. Pavlu Šinkovcu podarila dresa in žoge, z dvema prebivalcema doma pa sta odigrala tekmo na stolnem nogometu. V sproščenem vzdušju sta se rivala na igrišču strinjala, da je bil obračun odigran v Športnem parku Domžale, saj se je zmage veselil član Olimpije.

Tekst in foto: Grega Krmavnar

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

 PecarstvoBosty LogoCRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO