FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

TEKMA V ŽIVO

3 : 3

orijenthnk

DOMŽALE

konec

ORIJENT

Pripravljalna tekma št. 3, Poreč (HRV)

 Vuk 28'/11m, 39' 'več... Monjac 29'
Podlogar 71'   Črnko 47'
    Fućak 64'

Danes ob 15:00 v živo na www.nkdomzale.si

DOMŽALE ORIJENT
1 Sorčan Grega menjava58' 45 Berković Carlo menjava66'
2 Žinič Andraž menjava66' 3 Senčar Karlo menjava72'
4 Dobrovoljc Gaber menjava62' 4 Mulac Dominik menjava46'
6 Klemenčič Tilen 7 Fatić Edin menjava46'
8 Svetlin Tamar menjava46' 8 Gerc Vedran (K) menjava46'
9 Kolobarić Dario menjava58' 9 Gadže Gojko menjava65'
12 Sikošek Gregor menjava46' 15 Smolčić Ivan
14 Kait Mattias menjava62' 26 Črnko Emanuel menjava90+1'
18 Markuš Benjamin menjava46' menjava66' 28 Tadejević Mario
19 Repas Žiga menjava46' 29 Fućak Kristian
89 Vuk Slobodan (K) menjava46' 16 Monjac Mateo menjava80'
 
22 Mihelak Klemen menjava58' 1 Boglić Kristian menjava66'
3 Vuklišević Damjan 11 Švrljuga Andro menjava72'
5 Pišek Janez menjava46' 13 Hodža Veldin menjava65'
7 Mavretič Til menjava62' 14 Bosančić Franko menjava90+1'
15 Adamov Denis 18 Milinović Karlo menjava80'
16 Jovićević Nikola 23 Putnik Marko menjava46'
20 Šoštarič Karič Sven menjava58' 24 Kokorović Ed Kevin menjava46'
21 Podlogar Matej menjava46' 25 Vidas Matija menjava46'
25 Saitoski Emir - -
26 Martinović Marko menjava46' - -
27 Stankovič Gorenc Tibor menjava62' - -
29 Jakupović Arnel menjava46' - -
32 Černe Gašper - -
42 Urbančič Jošt menjava46' -
Trener: Djuranović Dejan Trener: Milinović Damir

V ekipi Domžal težav s poškodbami ni.

Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik
- - - -
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Vuk 28'/11m Šoštarič Karič 67'  Klemenčič 55' 
2:1 Vuk 39'    
3:3 Podlogar 71'    
ORIJENT
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Monjac 29'  Smolčić 42'   
2:2 Črnko 47' Kokorović 56'   

Piscalka90+3. minuta: Gorenc Stanković je odbil v kot z leve strani. Po predložku pred vrata so se rumeni ubranili in glavni sodnik je označil konec tekme.

88. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela na levi strani polovice Orijenta. Jakupović je poslal predložek na bližnjo vratnico, kjer je do strela prišel Podlogar. Vratar Boglić se je izkazal z obrambo.

79. minuta: Fućek je uspešno prodiral po levi strani polovice Domžal. Prišel je vse do vrat, kjer je streljal za las mimo leve vratnice.

78. minuta: Urbančič je preigraval na levi strani. Poslal je predložek na drugo vratnico, kjer je Markuš žogo vrnil pred vrata. Z glavo je streljal Podlogar, z obrambo pa se je izkazal vratar Boglić.

76. minuta: Pišek je priboril kot z desne strani. Po podaji Jakupovića je bil pred vrati za las prenizek Jakupović.

72. minuta: Po predložku Orijenta z leve strani je pred vrati do strela z voleja prišel Monjac. S šestih metrov je streljal previsoko.

zoga3:3 Podlogar; 71. minuta: Jakupović je prodiral na polovici Orijenta. Z odlično podajo med branilci je zaposlil Podogarja, ki je bil sam pred vratarjem Boglićem. Z lepim strelom je izid izenačil.

zoga2:3 Fućak; 65. minuta: Po dolgi podaji vratarja Berkovića je Fućak pobegnil Gorencu Stankoviću. Napadalec Orijenta je prišel sam pred vratarja Mihelaka, ki je strel ubranil. Žoga je prišla nazaj do Fućka, ki je z 12 metrov z natančnim strelom v spodnji levi kot popeljal svojo ekipo v vodstvo.

64. minuta: Po napaki igralcev Orijenta je do strela z levega roba kazenskega prostora prišel Podlogar. Vratar Berković je bil zanesljiv.

rdeci kartonRdeči karton Klemenčič; 55. minuta: Obrambi Domžal je pobegnil Monjac. S prekrškom ga je zaustavil Klemenčič in glavni sodnik se je odločil za neposredni rdeči karton. Prosti strel s 25 metrov je izvedel Kokorović, ki je stresel prečko.

53. minuta: Käit se je odlično znašel na polovici Orijenta. Z globinsko podajo je zaposlil Podlogarja, ki je sam krenil proti vratom. Njegov strel je vratar Berković odbil v kot. Po podaji Jakupovića so se igralci Orijenta ubranili.

48. minuta: Po lepi podaji Piška je Kolobarić prišel sam pred vratarja Orijenta. Znotraj kazenskega prostora je poizkušal s strelom po tleh, a se je izkazal vratar Berković.

zoga2:2 Črnko; 47. minuta: Nogometaši Orijenta so napadali po desni strani. Po predložku pred vrata je žoga prišla do Črnka, ki je s 14 metrov natančno meril v spodnji levi kot vrat Domžal.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+3. minuta: Glavni sodnik je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Žinič je priboril prosti strel na desni strani polovice Orijenta. Po podaji Repasa je Kolobarić streljal z glavo previsoko.

zoga2:1 Vuk; 39. minuta: Klemenčič je začel akcijo Domžalčanov. Vuk je z globinsko podajo zaposlil Kolobarića, ki je bil hitrejši od vratarja Berkovića, a je krenil precej v levo. V nadaljevanju je prodrl proti vratom in podal v sredino proti Vuku, ki je žogo s sedmih metrov poslal v mrežo.

37. minuta: Do zaključnega strela je prišel Fuček, ki je s 25 metrov močno sprožil. Vratar Sorčan je bil zanesljiv. 

34. minuta: Dobrovoljc je odbil v kot z desne strani. Po podaji Črnka je pred vrati odbil Klemenčič.

33. minuta: Po kratki podaji Käita je Repas streljal z 20 metrov. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Berković.

30. minuta: Žinič je bil pri žogi na desni strani polovice Orijenta. Poslal je odličen predložek v sredino, kjer je osamljeni Vuk močno streljal z glavo. Vratar Berković je bil dobro postavjen in je žogo ujel.

zoga1:1 Monjac; 29. minuta: Po dolgi podaji Orijenta je Monjac sam krenil proti vratom Domžal. Z desne strani je natančno meril v dolgi kot in izid hitro izenačil.

zoga1:0 Vuk/11m; 28. minuta: Repas je uspešno preigraval na desnem robu kazenskega prostora Orijenta. Po prekršku Črnka je glavni sodnik nemudoma pokazal na belo točko. Odgovornost je prevzel Vuk, ki je natančno meril v zgornji desni kot.

19. minuta: Domžalčani so prišli do kota z leve strani. Po podaji Svetlina je žoga končala v rokah vratarja Berkovića. Ta je z dolgo podajo našel Fučka, ki je prišel sam pred vratarja Sorčana. Ta je strel napadalca Orijenta zaustavil z odlično obrambo.

18. minuta: Po lepi akciji Domžalčanov je Svetlin z leve strani poslal predložek na drugo vratnico. Tam je uspešno preigraval Repas, njegov strel pa je zletel mimo desne vratnice.

14. minuta: Domžalčani so prišli do prostega strela na desni strani polovice Orijenta. Po podaji Repasa je z glavo streljal Dobrovoljc. Vratar Berković je strel uspešno zaustavil.

13. minuta: Po predložku z leve strani je do strela z voleja prišel Monjac. Njegov poizkus z 18 metrov je vratar Sorčan brez težav zaustavil.

10. minuta: Svetlin je priboril prosti strel na levi strani polovice Orijenta. Po podaji Käita so se Hrvati ubranili.

8. minuta: Käit je priboril kot z desne strani. Po podaji Repasa je žoga, ob pomoči vetra, preletela vse nogometaše in zletela z igrišča.

4. minuta: Markuš je priboril kot z leve strani. Po podaji Svetlina je Dobrovoljc streljal z glavo. Vratar Berković je žogo odbil v nov kot z leve strani. Po vnovični podaji Svetlina je bil pred vrati najvišji vratar Berković.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Orijenta.

Lep pozdrav iz Poreča, kjer se bo ob 15. uri začela tretja pripravljalna tekma rumene družine v letošnjem koledarskem letu. Varovanci Dejana Djuranovića se bodo tokrat pomerili z HNK Orijent, ki nastopa v 2. HNL. 

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB