FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Starejši dečki najboljši v Kamniku

Selekcija Nogometnega kluba Domžale do 13 let se je pod vodstvom trenerja Čazima Šabotića v nedeljo, 24.01.2016 v Kamniku udeležila turnirja, ki ga je organiziral KMN Bakovnik. V konkurenci 16 ekip je s šestimi zmagami zasluženo osvojila prvo mesto.

Selekcija do 13 let

V predtekmovalni skupini so rumeni po vrsti premagali Komendo B s 3:0, Mengo 28 s kar 8:0 in Slovan B s 6:0. V četrtfinalu so se pomerili s Šmartnim, ki je moral razigranim Domžalčanom priznati premoč s 5:0. V polfinalu se jim je zoperstavila ekipa Postojne, ki je v četrtfinalu izločila domžalsko selekcijo do 12 let. Tudi krvnike svojih kolegov so varovanci Čazima Šabotića odpravili brez prejetega gola, s končnim izidom 2:0.

V finalu turnirja so se Domžalčani pomerili s Komendo A. V razburljivi tekmi so slavili z izidom 3:2 ter se več kot zasluženo veselili pokala za prvo mesto ter zlatih medalj! Ob tem je bil član NK Domžale Jan Kodrič proglašen za najboljšega vratarja turnirja! Čestitke fantom in trenerju za prikazano igro in zmago na turnirju!

Tekst in foto: Karmen Levačić

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB