FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

Prijateljska tekma: Domžale - Dob 1:0

1 : 0

DOMŽALE

konec

DOB

Prijateljska tekma, Športni park Domžale

Obšivač 40' Več ...  
     

 

DOMŽALE DOB
84 Ajdin Mulalić menjava46' 12 Avsec menjava46'
73 Andraž Žinič menjava67' 24 Funtek
15 Blaž Urh 8 Račič
44 Jure Obšivač 18 Guček
14 Kobie Morris 2 Avbelj
88 Tamar Svetlin menjava46' Božič
13 Žan Žužek 22 Gorenc Stankovič
8 Nermin Hodžić 17 Kunstelj menjava74'
7 Dejan Lazarević menjava67' 7 Pašič menjava82'
28 Tilen Pečnik 10 Mlakar menjava62'
89 Slobodan Vuk menjava67' 5 Petrovič
 
1 Dejan Milić menjava46' 13 Čretnik menjava46'
19 Matevž Femec menjava67' 11 Levec menjava62'
42 Jošt Urbančič menjava46' 14 Kos menjava74'
23 Mark Čeh menjava67' 16 Zenkovič menjava82'
18 Nermin Haljeta menjava67'    


Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
       

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Obšivač 40'  Urh 52'  
DOB
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Kunstelj 28'  

Piscalka90+1. minuta: Glavni sodnik je označil konec tekme. Domžalčani so dosegli še četrto zmago v pripravljalnem obdobju.

90. minuta: Morris je odbil v kot z desne strani. Po podaji Gorenca Stankoviča je Guček z glavo streljal mimo vrat.

84. minuta: Hodžić je priboril kot z desne strani. Po podaji Urbančiča je bil pred vrati najvišji vratar Čretnik.

78. minuta: Čeh je priboril kot z desne strani. Po podaji Urbančiča so se gostje ubranili.

76. minuta: Kos je s podajo med branilci Domžal v ogenj poslal Gorenca Stankovića. Ta je prišel sam pred vratarja Milića, a meril previsoko.

75. minuta: Urbančič je priboril prosti strel 25 metrov od vrat Doba. Nekoliko z leve strani je z neposrednim strelom poizkušal Hodžić. Meril je previsoko.

72. minuta: Nov zaključni strel Domžalčanov. Tokrat je z levega roba kazenskega prostora v dolgi kot meril Pečnik. Žoga je oplazila vratnico in zletela z igrišča.

71. minuta: Po kratki podaji Hodžića je Čeh nevarno sprožil s 25 metrov. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Čretnik.

61. minuta: Vuk je ukradel žogo na desni strani polovice Doba. Prišel je sam pred vrata, kjer je njegov strel za las mimo desne vratnice preusmeril vratar Čretnik. Po predložku Pečnika s kota je pred vrati žogo odbil vratar Čretnik.

59. minuta: Božič je uspešno preigraval v kazenskem prostoru Domžal. Zaključni strel s 13 metrov je zaustavil vratar Milić.

55. minuta: Lazarević je priboril prosti strel dobrih 25 metrov od vrat Doba. Urbančič je na kratko podal do Vuka, ki žoge ni uspel najbolje zaustaviti. Tik pred strelom jo je pokril vratar Čretnik.

49. minuta: Lazarević je priboril prosti strel na levi strani polovice Doba. Po predložku Lazarevića je Vuk streljal z glavo, žoga pa je končala na mreži.

47. minuta: Petrovič je prodrl po desni strani. Znotraj kazenskega prostora je močno sprožil, a se je z obrambo izkazal vratar Milić, ki je žogo odbil v kot. Po podaji Kunstlja so se domači ubranili.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik je označil konec prvega polčasa, ki so ga s prvencem Jureta Obšivača dobili Domžalčani.

45. minuta: Žinič je prodrl po desni strani. Poslal je nizek predložek na vrh kazenskega prostora, kjer je s prve streljal Žužek. Vratar Avsec je bil zanesljiv.

44. minuta: Po globinski podaji Dobljanov je Petrović sam krenil proti vratom. Preigral je vratarja Mulalića in streljal proti praznim vratom. Pravočasno se je vrnil Morris, ki je žogo odbil.

42. minuta: Po predložku Kunstlja so Domžalčani odbili do Pašića, ki je poizkušal z lob udarcem. Žoga je končala na mreži.

zoga1:0 Obšivač; 40. minuta: Svetlin je priboril kot z desne strani. Po podaji Pečnika je v kazenskem prostoru do žoge prišel Obšivač, ki je z bližine z voleja premagal vratarja Avseca.

34. minuta: Domžalčani so znova nevarno zapretili. Dobljani so trikrat blokirali poizkuse rumenih, v četrto pa je Žužek z 20 metrov meril mimo desne vratnice.

32. minuta: Po globinski podaji Hodžića je bil Žinič sam pred vrati Doba. Poizkušal je z lob udarcem, a je meril za las previsoko. Na drugi strani so Dobljani krenili v hiter protinapad, ki ga je s strelom mimo leve vratnice zaključil Mlakar.

30. minuta: Pečnik je izvajal prosti strel na desni strani. Po podaji na prvo vratnico je nespretno posredoval Avbelj, ki je žogo poslal za las mimo leve vratnice. Po podaji Pečnika s kota je na drugi vratnici Žužek podal pred gol, kjer Obšivač ni uspel streljati proti vratom.

28. minuta: Po predložku Pečnika z desne strani je bilo vroče pred vrati Doba. Na koncu so se gostje uspeli ubraniti.

23. minuta: Žinič je priboril kot z desne strani. Po podaji Pečnika je v kazenskem prostoru uspešno odbil Guček. 

21. minuta: Funtek je prodrl po desni strani. Poslal je predložek pred vrata, kjer je iz bližine streljal Pašić. Rumene je rešila prečka.

19. minuta: Lazarević je priboril kot z leve strani. Po podaji Pečnika je pred vrati odbil Guček.

13. minuta: Pečnik je izvajal kot z leve strani. Na prvi vratnici je odbil Kunstelj. Žoga je prišla do Urha, ki je poslal predložek v kazenski prostor. Z glavo je podaljšal Morris, pred vrati pa je žogo z glavo v mrežo potisnil Obšivač, ki pa je bil pred tem v prepovedanem položaju.

7. minuta: Urh je z leve strani poslal predložek ob bližnjo vratnico. Tam je Vuk z glavo namestil žogo Lazareviću, ki je dvakrat poizkusil s strelom. Prvič do Dobljani strel blokirali, drugič pa se je z obrambo izkazal vratar Avsec.

5. minuta: Po diagonalnem predložku Pečnika je Žužek z glavo streljal za las mimo desne vratnice.

Piscalka 1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Doba.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB