Denis Nikić s pogodbo do 2027!

Na mladih svet stoji, kar še posebej velja v Nogometnem klubu Domžale. Po Aljažu Zabukovniku je do podpisa prve profesionalne pogodbe prišel tudi Denis Nikić! Komaj 17-letni zvezni igralec bo član rumene družine najmanj do leta 2027!

jpeg optimizer IMG 6716 2 1

''Ko sem s strani kluba prejel ponudbo za podpis svoje prve profesionalne pogodbe, sem se počutil naravnost odlično. Zelo trdo sem delal, da se mi je uspelo prebiti med poklicne nogometaše. Uresničila se mi je velika želja in res sem vesel ter hvaležen celotnemu klubu. V Domžalah se počutim zelo dobro, predvsem pa mi je všeč, kako klub dela z mladimi igralci. Začel sem že s treningi, da bom prišel čim bolje fizično pripravljen na priprave, ki jih bom začel s člansko ekipo. Želim si in upam, da bom na igrišču prikazal čim boljše igre in s tem upravičil zaupanje ter podpis poklicne pogodbe,'' pravi Nikić.

Mladi reprezentant Slovenije do 19 let, ki bo šele julija praznoval svoj 18. rojstni dan, je v Domžale prišel iz grosupeljskega Brinja, kjer je začel svojo nogometno pot. Za mladinsko selekcijo Domžal je v pravkar minuli sezoni zbral 29 nastopov in 2293 minut ter se med strelce vpisal kar 15-krat! Odlične igre v mladinski selekciji so mu prinesle tudi krstni članski nastop v najmočnejši slovenski ligi. Na tekmi 36. kroga Prve lige Telemach je bil na gostovanju v Kidričevem na igrišču zadnjih 33 minut.

Izvršni direktor Matej Oražem: ''Denis ima za seboj odlično sezono v EON NextGen Ligi, s čimer si je izboril tudi debi v članski ekipi. Z začetkom nove sezone se bo priključil pripravam in vsi skupaj se nadejamo, da bo dobro delo iz lanskega leta še nadgradil. Podpis prve pogodbe je prvi korak na njegovi profesionalni poti, kjer ga čaka še mnogo dokazovanja. Vsi skupaj verjamemo, da je na pravi poti in da bo v naslednji sezoni pomembno sodeloval tudi v članskem moštvu.''

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO