Sodelovanje NK Domžale in NK Jesenice!

Ker samo dobre in povezane ekipe lahko dosegajo najboljše rezultate, sta se vodstvi nogometnih klubov Domžale in Jesenice odločili za sodelovanje na vseh področjih dela v klubu.

jpeg optimizer image00006

V novi tekmovalni sezoni bosta NK Domžale in NK Jesenice začela z medsebojnim sodelovanjem: ''Namen sodelovanja z Nogometnim klubom Domžale je, da na Jesenicah dvignemo strokovno in organizacijsko raven nogometnega kluba in prepričan sem, da bomo s tem sodelovanjem naredili velik korak naprej v tej smeri. Boljšega partnerja kot so Domžale ne bi mogli dobiti,'' je v uvodu dejal predsednik NK Jesenice Asmir Jusufagić.

Domžale so klub, v katerem mladi igralci dobijo veliko priložnosti, vendar vsak mlad igralec se mora na začetku dokazati, zato bodo nekateri igralci z mladinske nogometne šole odšli najprej na dokazovanje na Jesenice: ''Projekt, ki so nam ga predstavili na Jesenicah je zelo ambiciozen in zastavljen na zdravih temeljih. Naša želja je, da bi bilo fantov kot sta Luka Dovžan Karahodžić in Edvin Krupić v našem klubu še več. Del sodelovanja je tudi naš trener Senad Zulić, ki bo prevzel člansko ekipo Jesenic. Veseli smo sodelovanja in verjamemo, da bo uspešno,'' je na novinarski konferenci dejal izvršni direktor NK Domžale Matej Oražem.

Sodelovanje mladinskih piramid se bo kot doslej nadgrajevalo s sodelovanjem v članskih ekipah, kjer že sedaj zgledno skrbimo za uspešne zgodbe in povezanost ekip v najvišjih rangih slovenskega nogometa. Tovrstno sodelovanje uspešnih klubov z željo po izboljšanju pogojev in standardov na najvišjo možno raven je v slovenskem okolju noviteta in v klubih smo prepričani, da se bo to pokazalo za dobro prakso ter prineslo veliko pozitivnih učinkov za vse oba deležnika.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO