Merdanović: ''Igralci so se držali danih navodil''

Poletne priprave nogometašev Domžal so v polnem teku. Po remiju proti slovaškemu Ružomberoku so rumeni minulo soboto gostovali v Rogaški Slatini. Varovanci Erika Merdanovića so se za zaključek drugega tedna priprav pomerili z romunskim Dinamom iz Bukarešte.

jpeg optimizer 24 06042

Tekma je bila nekoliko daljša, saj sta se ekipi dogovorili, da bo trajala dvakrat po 60 minut. To je omogočilo obema trenerjama, da izdatno preizkusita celotni zasedbi svojih ekip: ''Igralci so se skozi celotno tekmo držali danih navodil, tako v napadu kot v obrambi. Iz tekme v tekmo želimo svoje predstave nadgrajevati in priti do avtomatizmov v igri. Zagotovo je tukaj še veliko stvari, za katere potrebujemo čas, me pa zelo veseli dejstvo, da smo si priigrali ogromno priložnosti. Na drugi strani je naprostnik znal izkoristiti vsako našo napako. Na zbranosti v obrambi bomo morali še kar precej delati, saj ekipe na tej ravni znajo to kaznovati,'' je po tekmi dejal strateg rumene družine Erik Merdanović.

Po prvih 60. minutah je bil rezultat izenačen 1:1. Za rumeno družino je že v 3. minuti gol dosegel Tom Alen Tolić. V drugi uri tekme pa smo videli še 5 zadetkov, tako da se je tekma končala z zmago tekmecev s 4:3. Za Domžalčane je najprej v polno meril mladi Vid Štefanec, ki se je v nadaljevanju izkazal tudi z zaključno podajo, ko je v kazenskem prostoru našel strelca tretjega gola Maria Krstovskega.

Naslednji obračun rumeno družino čaka v soboto, ko se bodo na avstrijskem Štajerskem pomerili z aktualnim avstrijskim prvakom Šturmom iz Gradca.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO