Bernard Zrilić je nov poletni novinec med vrati Domžal

Konkurenco med vratarji rumene družine je zaostril 18-letni Bernard Zrilić. Mladi in perspektivni čuvaj mreže se v Domžale seli s sosednje Hrvaške, kjer je nastopal za Rudeš, Lokomotivo Zagreb, Dinamo Zagreb in Zadar. Sklenjeno sodelovanje velja do konca sezone 2025/2026.

jpeg optimizer IMG 6829 1

''O Domžalah sem slišal same dobre stvari. Veliko priložnosti ponujajo mladim igralcem, kar mi je še posebej všeč. Zelo sem vesel za ponujeno priložnost in že uživam v delu tukaj. V Domžale sem prišel s ciljem, da dobim čim več minut na igrišču in da z ekipo dosežemo čim boljše rezultate,'' je povedal Zrilić, ki je postal šesti novinec, odkar je na klop Domžal sedel Erik Merdanović.

Z nogometom se je Zrilić začel ukvarjati pri svojih osmih letih v domačem klubu Zadru. Kasneje se je priključil nogometni šoli Dinama iz Zagreba, ki slovi kot ena najboljših v Evropi. Sledili sta selitvi k mestnima tekmecema, Lokomotivi in Rudešu.

Izvršni direktor Matej Oražem: ''Bernard je naložba v prihodnost, dejstvo je, da delo z vratarji pri nas poteka odlično, kar dokazuje plejada mladih vratarjev, ki so preko našega kluba razvili svoje kariere in tudi to je razlog, da se je Bernard odločil za prihod v Domžale. Priključen bo delu članske ekipe, kjer se bo dokazoval v naslednjih mesecih.''

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO