Merdanović: ''Zadovoljen sem z vsemi tremi dosedanjimi tekmami''

Tretja pripravljalna tekma in nova zelo dobra predstava rumene družine. Tokrat so se Domžalčani na avstrijskem Štajerskem pomerili z aktualnim avstrijskim prvakom Šturmom iz Gradca in se domov vrnili z visoko zmago 3:0.

jpeg optimizer 24 07477

Domžalčani so povedli že v 4. minuti tekme. Po predložku Toma Alena Tolića s prostega strela in dotiku Reneja Rantuše Lamprehta je lastno mrežo zatresel član mlajših slovenskih reprezentanc Arjan Malić. Pred koncem prvega dela igre so rumeni zadeli še drugič, ko je po uspešnem samostojnem prodoru žogo v prazno mrežo poslal Danijel Šturm. Kljub številnim zamenjavam Domžalčani tudi v drugem polčasu niso popuščali. Znova je nase opozoril mladi Vid Štefanec, ki se je med strelce vpisal še na drugi tekmi zapored.

''Fantje so se skozi celotno tekmo držali navodil, ki so jih dobili v garderobi. Zelo mi je všeč, da imamo v kadru 20 konkurenčnih igralcev in prav na vsakega od njih lahko resno računam. Zadovoljen sem z vsemi tremi dosedanjimi tekmami. Tako novi fantje kot tudi vsi ostali kažejo velik potencial, ki ga moramo sedaj le še izkoristiti in prenesti na igrišče,'' je dejal vidno zadovoljen strateg rumene družine Erik Merdanović.

Prihodnjo soboto Domžalčane čakata še zadnji dve pripravljalni tekmi pred začetkom prvenstva in gostovanjem v Mariboru. Prva bo ob 11:00 na stadionu v Športnem parku Domžale proti Ukrajinskemu Rukhu iz Lvova, druga pa ob 18:00 na pomožnem igrišču v Športnem parku Domžale proti Gorici. Obe tekmi bosta zaprti za javnost.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO