FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 6. kolo: Domžale - Aluminij 2:2 (FOTO)

231 Domzale 

2 : 2

DOMŽALE

konec

ALUMINIJ

#PLTS, Športni park Domžale, 6. kolo, 1.300 gledalcev
Ožbolt 3', 26'   Škoflek 29'
    Nunić 80'

 

DOMŽALE ALUMINIJ
 1 Dejan Milić (K) 22 Luka Janžekovič
5 Luka Volarič 7 Marko Nunić rumeni karton mali53'
6 Tilen Klemenčič 10 Matic Vrbanec (K)
11 Jure Matjašič menjava56' 14 Mario Jurčević rumeni karton mali23'
13 Žan Žužek menjava68' 17 Žiga Škoflek
21 Nermin Hodžić rumeni karton mali60' 20 Sanin Muminović
24  Faruk Gačan 30 Vedran Mesec
29 Jure Balkovec 40 Ibrahim Mensah menjava85'
31 Alen Ožbolt menjava61' 44 Franceso Tahiraj menjava51'
33 Matija Rom 50 Nemanja Jakšić
41 Adam Gnezda Čerin 99 Derrick Mensah menjava73'
 
66 Kristjan Matošević 25 Matija Kovačić
7 Ivan Firer menjava61' 3 Matej Rodin
9 Lovro Bizjak menjava56' 4 Denis Vezjak
25 Miha Blažič 6 Dejan Petrovič menjava51'
72 Lovro Vrandečič 15 Luka Čagalj
90 Zeni Husmani menjava68' 29 Damir Bartulovič menjava73'
94 Veljko Batrovič 32 Alen Krajnc menjava85'

V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni Kristijana Šipka, Alexandreja Kombija, Petra Franjića in Gabra Dobrovoljca.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
Matej Jug Uroš Bensa Davor Brezar Sandi Kranjec

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Ožbolt 3'  Hodžić 60'   
2:0 Ožbolt 26'    
ALUMINIJ
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
2:1 Škoflek 29'  Jurčević 23'   
2:2 Nunić 80'  Nunić 53'  

Piscalka90+4. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec tekme in Domžalčani so še tretjič zapored v prvenstvu vknjižili remi.

90+2. minuta: Po dolgi podaji Roma je do strela s 16 metrov prišel Bizjak, ki je meril za las previsoko.

90+1. minuta: Četrti sodnik Borut Anželj je označil tri minute dodatka tekme.

90. minuta: Gnezda Čerin je priboril prosti strel na desni strani polovice Aluminija. Balkovec je poslal nevaren predložek pred vrata, kjer je Janžekovič odbil v kot. Po podaji Balkovca je bil najvišji vratar Janžekovič.

menjava85. minuta: V ekipi Aluminija je Ibrahima Mensaha zamenjal Krajnc.

82. minuta: Gnezda Čerin je odbil v kot z desne strani. Po podaji Vrbanca je na prvi vratnici odbil Klemenčič.

zoga2:2 Nunić; 80. minuta: Škoflek je uspešno preigraval globoko na desni strani polovice Domžal. Poslal je predložek pred vrata, kjer je iz neposredne bližine Nunić s strelom z glavo premagal vratarja Milića.

78. minuta: Ibrahim Mensah je pobegnil po levi strani. Poslal je nizek predložek v sredino, kjer je z 11 metrov Nunić stresel prečko, Domžalčani pa so odbili v kot. Po podaji s kota je do strela z glavo prišel Jakšič, a je vodstvo Domžal z imenitno obrambo zadržal vratar Milić.

menjava73. minuta: V ekipi Aluminija je Derricka Mensaha zamenjal Bartulović.

72. minuta: Hodžić je ukradel žogo na polovici Aluminija. 25 metrov od vrat je prišel do strela. Žoga je oplazila gostujočega branilca, a je bil vratar Janžekovič vseeno zanesljiv.

71. minuta: Gnezda Čerin je priboril prosti strel na desni strani polovice Aluminija. Po podaji Balkovca je žogo pred vrati zanesljivo ujel Janžekovič.

menjava68. minuta: V ekipi Domžal je Žana Žužka zamenjal Zeni Husmani.

menjava61. minuta: V ekipi Domžal je Alena Ožbolta zamenjal Ivan Firer.

rumeni karton mali60. minuta: Zaradi prekrška na polovici Aluminija je rumeni karton prejel Nermin Hodžić.

60. minuta: Ibrahim Mensah je prodiral po levi strani. Z izjemnim posredovanjem se je izkazal vratar Milić, ki je igralcu Aluminija žogo izbil izpod nog.

menjava56. minuta: V ekipi Domžal je Jureta Matjašiča zamenjal Lovro Bizjak.

rumeni karton mali53. minuta: Zaradi prekrška nad Žanom Žužkom je rumeni karton prejel Nunić.

menjava51. minuta: V ekipi Aluminija je Tahiraja zamenjal Petrović.

48. minuta: Aluminij je izpeljal hiter protinapad. Škoflek je pobegnil po desni strani in prodrl vse do kazenskega prostora. V dvoboju z vratarjem Milićem se je namesto za strel odločil za podajo, ki pa ni našla svojega cilja.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Aluminija.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Matej Jug je označil konec prvega polčasa.

45+1. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Balkovca je z glavo poizkušal Gačan, a brez težav za Janžekoviča

45+1. minuta: Četrti sodnik Borut Anželj je označil minuto dodatka prvega polčasa.

44. minuta: Nevarno so zapretili tudi nogometaši Aluminija. Do strela s 16 metrov je prišel Ibrahim Mensah, ki je meril za las mimo desne vratnice.

44. minuta: Matjašič je priboril kot z leve strani. Po njegovi podaji je do strela z glavo prišel Ožbolt, ki je meril mimo leve vratnice.

41. minuta: Balkovec je z odlično podajo v kazenskem prostoru našel Gnezdo Čerina, ki je s prve žogo namestil Hodžiću. Ta je močno sprožil, a je žoga oplazila enega od gostujočih branilcev in zletela za las čez gol. Domžalčani so s kota poizkušali z uigrano akcijo, a so se gostje ubranili.

40. minuta: Balkovec je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča je bil pred vrati najvišji Janžekovič.

38. minuta: Gnezda Čerin je priboril kot z leve strani. Po podaji Matjašiča so se gostje ubranili. 

36. minuta: Domžalčani nadaljujejo s pritiskom. Žužek je priboril kot z leve strani. Matjašič je poizkušal z neposrednim strelom, a se je z obrambo izkazal vratar Janžeković. V nadaljevanju je Gnezda Čerin priboril prosti strel na desni strani polovice Aluminija. Balkovec je poizkušal z neposrednim strelom, a je zadel zunanji del mreže.

33. minuta: Volarič je priboril kot z desne strani. Po podaji Balkovca je na drugi vratnici Gačan poizkušal priti do strela, a so gostje odbili v nov kot. Po podaji Matjašiča je odbil Janžekovič. Žoga je znova prišla do Matjašiča, ki je streljal na drugo vratnico in zadel prečko.

zoga2:1 Škoflek; 29. minuta: Tahiraj je pobegnil po levi strani. Prvi predložek je odbil Gačan, a je žoga znova prišla do Tahiraja. Ta je poslal predložek na drugo vratnico, kjer je Škoflek z glavo natančno meril v levi kot domačih vrat.

zoga2:0 Ožbolt; 26. minuta: Domžalčani so nadaljevali s pritiskom. Hodžić je poslal predložek pred vrata. Gostje niso uspeli izbiti in do žoge je prišel Ožbolt, ki je z 10 metrov z voleja poslal žogo v mrežo.

25. minuta: Domžalčani so prišli do novega kota z desne strani. Po podaji Balkovca je do strela z glavo prišel Žužek. Žoga je zadela enega od gostujočih branilcev in končala na mreži. Po vnovični podaji Balkovca je s pestmi odbil Janžekovič.

rumeni karton mali23. minuta: Volarič je priboril prosti strel globoko na desni strani polovice Aluminija. Rumeni karton je prejel Jurčević. Prosti strel je izvedel Balkovec, ki je nevarno sprožil ob bližnjo vratnico. Z izjemno obrambo se je izkazal vratar Janžekovič.

22. minuta: Zaključni strel Aluminija. S 25 metrov je sprožil Mesec, ki je meril mimo desne vratnice.

16. minuta: Rom je priboril kot z leve strani. Po podaji Balkovca so se gostje ubranili.

15. minuta: Balkovec je odbil v kot z desne strani. Po podaji pred vrata so domači odbili do Muminovića, ki je s 25 metrov močno sprožil. Vratar Milić je bil zanesljiv.

14. minuta: Žužek je na levi strani v ogenj poslal Balkovca, ki je poskrbel za močan predložek pred vrata. Z odličnim posredovanjem se je izkazal vratar Janžekovič.

12. minuta: Balkovec je s prostega strela nevarno podal v kazenski prostor gostujoče zasedbe, kjer je bil najvišji Jakšić, ki je žogo izbil v kot.

11. minuta: V kazenskem prostoru je preigraval Mesec, nato prišel do strela, a se je žoga od Klemenčiča odbila v kot. Slednjega je izvedel Škoflek, a je žogo Milić zanesljivo ujel.

9. minuta: Z leve strani je prosti strel izvedel Matjašič, ki je poizkusil z neposrednim strelom proti vratom Aluminija, a meril nekaj centimetrov mimo leve vratnice.

5. minuta: Po strelu Nunića z 20 metrov je žoga zadela Klemenčiča in se od leve vratnice odbila nazaj v polje. 

zoga1:0 Ožbolt; 3. minuta: Po napaki Tahiraja na polovici Aluminija je do žoge prišel Jure Matjašič. Podal je na levo do Ožbolta, ki je s sedmih metrov, s strelom v dolgi kot, premagal nemočnega vratarja Janžekoviča. 

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Tekma se je začela s krajšo slovesnostjo. Nogometni klub Domžale se je s priložnostnim darilom poslovil od Jana Repasa, ki se po četrtkovi tekmi v Marseillu seli v francoski Caen. Otrok rumenih je bil deležen stoječih ovacij.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB