FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

NK Domžale - NK Ankaran 6:0 (foto)

 

6 : 0

DOMŽALE

konec

ANKARAN

PLTS, 12. kolo, Športni park Domžale, 400 gledalcev
Hodžić 27', 90+1' Več ...  
Klemenčič 38'     
Ibričić 43', 90+2'    
Franjić 58'    

 

DOMŽALE ANKARAN
1 Dejan Milić (K) 32 Primož Bužan
4 Amedej Vetrih 4 Gal Primc menjava59'
6 Tilen Klemenčič 6 Emir Burkić
7 Marko Alvir 13 Jan Pahor
8 Matija Širok menjava73' 14 Luka Badžim
17 Senijad Ibričić 21 Johan Nkama Chinwendu
21 Nermin Hodžić 25 Dino Škvorc
23 Dario Melnjak 26 Tin Karamatić menjava45'
27 Gaber Dobrovoljc 29 Mihovil Jeronim Klapan
30 Petar Franjić menjava65' 41 Bradley Meledje
90 Zeni Husmani menjava46' 77 Vinko Cerovec menjava73'
 
22 Ajdin Mulalić 1 Matej Paal
5 Luka Volarič 3 Junior Raoul Delgado menjava45'
13 Žan Žužek 9 Rok Kidrič menjava59'
29 Jure Balkovec menjava65' 15 Nik Mihailovič
31 Alen Ožbolt 17 Patrik Matošević
33 Matija Rom menjava73' 23 Žan Humar menjava73'
70 Rubin Hebaj menjava46' 72 Timotej Mate

V ekipi Domžal zaradi poškodbe ni bilo Kristijana Šipka, Alexandreja Kombija in Shamarja Nicholsona. Lovro Bizjak še okreva po bolezni, Agim Ibraimi pa še nima pravice nastopa.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Četrti sodnik in delegat
Roman Glažar David Gabrovec Janez Bezjak Dušan Bezjak

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Hodžić 27'  Hebaj 89'   
2:0 Klemenčič 38'     
3:0 Ibričić 43'    
4:0 Franjić 58'    
5:0 Hodžić 90+1'    
6:0 Ibričić 90+2'    
ANKARAN
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
     
     
 

Piscalka90+3. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec tekme in Domžalčani so že drugič v sezoni dosegli šest golov.

zoga6:0 Ibričić, 90+2. minuta: Hebaj se je na levi strani poigral z branilcem Ankarana. Prodrl je v kazenski prostor in podal na drugo vratnico, kjer je z drsečim stratom še drugič na tekmi žogo v mrežo poslal Ibričić.

90+1. minuta: Četrti sodnik Alen Borošak je označil še tri minute dodatka tekme. 

zoga5:0 Hodžić; 90+1. minuta: Po imenitni podaji Alvirja je Hodžić prišel sam pred gostujoča vrata. Z močnim strelom v spodnji levi kot je dosegel še svoj drugi gol na tekmi.

89. minuta: Ankaran je prišel do nevarnega zaključnega strela. Z 20 metrov je poizkušal Kidrič, z odlično obrambo pa je v kot odbil Milić. Po podjai Klapana je Kidrič z glavo meril previsoko.

rumeni karton mali89. minuta: Zaradi prekrška nad Badžimom je rumeni karton prejel Rubin Hebaj.

82. minuta: Hodžić je pobegnil gostujoči obrambi na levi strani. Prodrl je do vrat in žogo zavrnil do Ibričića. Ta je streljal s prve, a meril za las mimo leve vratnice. Žoga se je med letom dotaknila gostujočega branilca in končala v kotu. Po podaji Balkovca je na prvi vratnici silovito z glavo streljal Dobrovoljc. Znova je Ankaranu na pomoč priskočila vratnica, tokrat leva.

78. minuta: Domžalčani nadaljujejo z napadi. Tokrat je do strela prišel Hodžić. Žoga se je od branilca gostov odbila v zrak, vratar Bužan pa jo je s konicami prstov odbil v kot. Po podaji Balkovca so se gostje uspešno ubranili.

77. minuta: Ibričić se je poigral z obrambo Ankarana na desni strani. Prodrl je vse do vrat in žogo zavrnil do Hebaja, ki je prišel do strela z 11 metrov. Goste je rešila desna vratnica.

menjava73. minuta: V ekipi Domžal je Matijo Široka zamenjal Matija Rom. V ekipi Ankarana je Cerovca zamenjal Humar. Po podaji Balkovca s kota so se gostje ubranili.

72. minuta: Vetrih je bil pri žogi na sredini igrišča. Podal je na levo do Balkovca, ki je podaljšal v kazenski prostor do Melnjaka. Slednji je močno sprožil, a je bil znova na pravem mestu vratar Bužan.

68. minuta: Klapan je pobegnil obrambi Domžal na levi strani. Žogo je zavrnil do Kidriča, ki je z 11 metrov meril previsoko.

66. minuta: Balkovec je priboril kot z desne strani. Dvojno podajo sta odigrala Balkovec in Ibričić, ki je poslal odličen predložek pred vrata. Z glavo je streljal osamljeni Dobrovoljc, a je bil dobro postavljeni vratar Bužan na mestu. V naslednjem napadu je po podaji Ibričića s strelom s 16 metrov poizkušal Hodžić, ki je meril previsoko.

menjava65. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Jure Balkovec.

63. minuta: Širok je z desne strani poslal predložek v kazenski prostor. Žoga se je odbila do Alvirja, ki je s šestih metrov nevarno streljal. Z izjemno obrambo se je izkazal vratar Bužan, ki je odbil v kot. Po podaji Ibričića je Dobrovoljc meril mimo gola. 

61. mintua: Nov strel gostov. Z levega robu kazenskega prostora je poizkušal Cerovec, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Milić.

60. minuta: Po predložku gostov so Domžalčani odbili do Delgada. Slednji je s 30 metrov močno sprožil, a meril za las mimo desne vratnice.

menjava59. minuta: V ekipi Ankarana je Primca zamenjal Kidrič.

zoga4:0 Franjić; 58. minuta: Domžalčani so močan pritisk v zadnjih minutah naposled uspeli kronati s četrtim golom. V kazenskem prostoru je do žoge prišel Franjić, ki se je lepo otresel svojega branilca in z natančnim strelom v spodnji levi kot premagal vratarja Bužana.

56. minuta: Izjemna akcija Domžalčanov na desni strani. Po diagonalni podaji Alvirja je Ibričić mojstrsko podal do Hodžića, ki je prodrl vse do vrat Ankarana. Poizkušal je s podajo v sredino, kjer sta bila osamljena dva njegova soigralca, a se je z odlično obrambo izkazal vratar Bužan.

54. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je Klemenčič pred vrati streljal mimo leve vratnice. 

53. minuta: Po predložku Široka je na drugi vratnici do strela z voleja prišel Franjić. Meril je za las mimo leve vratnice, žoga pa se je dotaknila tudi enega od gostujočih branilcev. Kot je izvajal Ibričić, a so se Ankarančani ubranili.

47. minuta: Ibričić in Hodžič sta z dvojno podajo izigrala obrambo Ankarana na desni strani. Slednji je s 13 metrov poizkušal s strelom v dolgi kot, a je bil za las nenatančen.

Piscalka46. mintua: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Ankarana.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je med odmorom Zenija Husmanija zamenjal Rubin Hebaj.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Roman Glažar je označil konec prvega polčasa.

menjava45. minuta: V ekipi Ankarana je Karamatića zamenjal Delgado.

45. minuta: Četrti sodnik Alen Borošak je označil še minuto dodatka prvega polčasa. 

zoga3:0 Ibričić; 43. minuta: Husmani je na desni strani v ogenj poslal Hodžića. Ta je prodrl v kazenski prostor in poslal predložek pred vrata. Husmani žoge s peto ni zadel, za njim pa je bil na pravem mestu Ibričić, ki je z drsečim startom žogo poslal v mrežo.

41. minuta: Po podaji Ibričića je Husmani prefinjeno streljal z 22 metrov. Žoga je končala na mreži gostujočih vrat. 

41. minuta: Na vrhu kazenskega prostora sta lepo dvojno podajo odigrala Ibričić in Franjić. Slednji je z 20 metrov meril previsoko.

40. minuta: Domžalčani so storili napako na svoji polovici. Klapan je zaposlil Meledjeja, ki je bil sam pred vratarjem Milićem. Slednji je z odlično obrambo zaustavil strel napadalca Ankarana.

zoga2:0 Klemenčič; 38. minuta: Hodžić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici podaljšal Vetrih, na drugi pa je bil na pravem mestu Klemenčič, ki je s sedmih metrov žogo neubranljivo poslal v mrežo.

36. minuta: Vetrih je bil pri žogi globoko na levi strani polovice Ankarana. Na kratko je podal do Melnjaka, ki je znotraj kazenskega prostora meril za las mimo leve vratnice.

32. minuta: Odlična akcija Domžalčanov na levi strani. Melnjak do Franjića, ki je s prve zaposlil Ibričića. Slednji je prodrl vse do gostujočih vrat in iz "mrtvega" kota močno streljal. Vratar Bužan je žogo z odlično obrambo odbil.

zoga1:0 Hodžić; 27. minuta: Na polovici Ankarana je do žoge prišel Hodžić, ki je prodrl v kazenski prostor gostov. 15 metrov od vrat je močno sprožil ob bližnjo vratnico in popeljal Domžalčane v vodstvo.

23. minuta: Melnjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Ibričića je na prvi vratnici odbil Nkama. Žoga je prišla do Široka, ki je poslal odličen predložek v kazenski prostor. Z glavo je poizkušal Vetrih, ki je meril previsoko.

20.  minuta: Franjić je priboril kot z desne strani. Po dvojni podaji Ibričića in Franjića je prvi podal do Husmanija. Slednji je z 20 metrov močno streljal, a so branilci Anakrana uspešno blokirali.

18. minuta: Klemenčič je na polovici Ankarana našel Vetriha, ki je s prve na levi zaposlil Franjića. Slednji mu je žogo vrnil in Primorec je z 12 metrov streljal z levico. Gostje so uspešno blokirali, žoga pa je končala v rokah vratarja Bužana.

16. minuta: Hodžić je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibričića je z 20 metrov z voleja močno sprožil Husmani. Vratar Bužan je bil na golovi črti zanesljiv.

15. minuta: Domžalčani so izpeljali odlično akcijo po levi strani. Husmani je zaposlil Vetriha, ki je na levi strani našel Franjića. Ta je prodrl v kazenski prostor in poslal predložek. Gostje so odbili do Vetriha, ki si je odlično pripravil prostor za strel. Njegov poizkus pa je pred vrati uspešno blokiral Karamatić.

9. minuta: Širok je priboril prosti strel na desni strani polovice Ankarana. Po predložku Ibričića je žoga zletela z igrišča.

6. minuta: Širok je na desni strani lepo zaposlil Hodžića, ki je prodrl v kazenski prostor Ankarana. Poslal je predložek v sredino, kjer je iz ugodnega položaja z glavo streljal Vetrih. Žoga je zadela Badžima in končala v kotu. Po podaji Ibričića je pred vrati odbil Pahor.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmcound  chio logo jpg RGB