FacebookTwitterYoutubeInstagram
Spletni portal za funkcionalnost strani uporablja piškotke. Z nadaljevanjem obiska strani soglašaš z njihovo uporabo.

PLTS, 22. kolo: Domžale - Gorica 3:0 (FOTO)

3 : 0

DOMŽALE

konec

GORICA

22. kolo PLTS, Športni park Domžale, 200 gledalcev
Vetrih 54' Več ...  
Bizjak 71'    
Husmani 86'    

 

 

DOMŽALE GORICA
22 Ajdin Mulalić 91 Januš Štrukelj
6 Tilen Klemenčič 3 Uroš Celcer
7 Marko Alvir menjava46' 7 Amel Džuzdanović
8 Matija Širok 8 Marko Tešija menjava76'
9 Lovro Bizjak 16 Rok Grudina
10 Agim Ibraimi 17 Amarachi Osuji
16 Andraž Kirm menjava66' 20 Dejan Žigon menjava75'
17 Senijad Ibričić menjava87' 23 Tine Kavčič
23 Dario Melnjak 29 Jani Curk
27 Gaber Dobrovoljc 30 Leon Marinič menjava62'
90 Zeni Husmani (K) 43 Žiga Lipušček
 
36 Miha Tetičkovič 12 Uroš Likar
4 Amedej Vetrih menjava46' 4 Matija Škarabot menjava62'
13 Žan Žužek menjava87' 9 Joseph Edafe menjava75'
21 Nermin Hodžić menjava66' 15 Mark Gulič
26 Shamar Nicholson 27 Alen Jogan
30 Petar Franjić 42 Matej Šantek menjava76'
33 Matija Rom 96 Tilen Nagode

V ekipi Domžal je zaradi poškodbe manjkal Dejan Milić.


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Slavko Vinčič  Tomaž Klančnik Andraž Kovačič Stojan Bole

DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:0 Vetrih 54'  Bizjak 45'   
2:0 Bizjak 71'  Dobrovoljc 83'   
3:0 Husmani 86'    
GORICA
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
  Grudina 15'   
  Žigon 28'   
  Osuji 83'  

Piscalka90+3. minuta: Zmagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec tekme in Domžalčani se veselijo že šeste zaporedne zmage brez prejetega gola. Mreža miruje že 572 minut, Ajdin Mulalić pa ni prejel gola že 565 minut. 

90+1. minuta: Četrti sodnik Uroš Benc je označil najmanj dve minuti sodnikovega dodatka tekme.

menjava87. minuta: V ekipi Domžal je Senijada Ibričića zamenjal Žan Žužek.

zoga3:0 Husmani; 86. minuta: Ibričić je začel hiter protinapad Domžalčanov. Podal je do Bizjaka, ki je na desni strani kazenskega prostora Gorice našel Husmanija. Slednji je s 13 metrov močno sprožil, žoga pa je zadela Celcerja in v loku preletela nemočnega vratarja Štruklja. 

rumeni karton mali83. minuta: Zaradi medsebojnega obračunavanja sta rumeni karton prejela Gaber Dobrovoljc in Osuji.

79. minuta: Klemenčič je odbil v kot z desne strani. Po podaji Džuzdanovića je na prvi vratnici uspešno odbil Ibričić.

menjava76. minuta: V ekipi Gorice je Tešijo zamenjal Šantek

menjava75. minuta: V ekipi Gorice je Žigona zamenjala Edafe. 

72. minuta: Hodžić je prodrl po levi strani. Z roba kazenskega prostora je poizkušal s strelom v dolgi kot, a je meril premalo natančno.

zoga2:0 Bizjak; 71. minuta: Domžalčani so krenili v hiter napad po desni strani. Ibričić je poslal predložek na prvo vratnico, kjer je do strela prišel Bizjak, ki je z bližine pospravil žogo v mrežo. To je že drugi gol napadalca Domžal v spomladanskem delu sezone.

70. minuta: Gorica je prišla do svoje najlepše priložnosti na tekmi. Po prodoru Škarabota po levi strani je do strela s 16 metrov prišel Tešija. Žoga se je od domačih branilcev odbila do Žigona, ki je s petih metrov meril visoko čez gol.

menjava66. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. V ekipi Domžal je Andraža Kirma zamenjal Nermin Hodžić. Po podaji Ibričića so se gostje ubranili.

64. minuta: Škarabot je z leve strani poslal močan predložek pred vrata. Z odlično obrambo se je izkazal vratar Mulalić, ki je žogo uspešno odbil.

64. minuta: Po podaji Ibraimija je Širok znova prodrl v kazenski prostor Gorice. Žogo je zavrnil na vrh kazenskega prostora, kjer je s prve streljal Ibričić. Na pravem mestu je bil vratar Štrukelj.

menjava62. minuta: V ekipi Gorice je Mariniča zamenjal Škarabot.

56. minuta: Širok je ponovno prodrl po desni strani. Poslal je predložek na prvo vratnico, kjer je ob branilcu Gorice, od katerega se je žoga odbila za las mimo desne vratnice, padel Bizjak, a sodnik Vinčić ni dosodil najstrožje kazni. 

zoga1:0 Vetrih; 54. minuta: Širok je bil pri žogi na desni strani polovice Gorice. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Vetrih z glavo mojstrsko poslal žogo v mrežo. 

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Gorice.

menjava46. minuta: Med odmorom je v ekipi Domžal Marka Alvirja zamenjal Amedej Vetrih.

Piscalka45+2. minuta: Glavni sodnik Slavko Vinčić je označil konec prvega polčasa, v katerem so bili Domžalčani veliko boljši tekmec, a premoči niso uspeli kronati z vodstvom.

45+1. minuta: Husmani je storil prekršek 25 metrov od svojih vrat. Četrti sodnik Uroš Benc je označil minuto dodatka prvega polčasa. Prosti strel je izvedel Celcer, ki je zadel živi zid. Žoga se je odbila do Curka, ki je sprožil z voleja. Domači so žogo uspešno odbili v kot. 

rumeni karton mali45. minuta: Zaradi prekrška nad Lipuščkem je rumeni karton prejel Lovro Bizjak.

43. minuta: Odlična akcija rumenih na levi strani. Kirm je v ogenj poslal Melnjaka, ki je s povratno podajo našel Ibričića. Slednji je žogo namestil Ibraimiju, ki je poizkušal s strelom v desni kot. Z odličnim posredovanjem je strel blokiral branilec Lipušček.

39. minuta: Širok je priboril kot z desne strani. Po podaji Ibraimija je pred vrati z glavo odbil Lipušček.

rumeni karton mali28. minuta: Zaradi prekrška nad Gabrom Dobrovoljcem je rumeni kartoon prejel Žigon.

27. minuta: Prvi strel Gorice na tekmi. Žigon je sprožil z 18 metrov, vratar Mulalić je brez težav žogo ujel.

23. minuta: Po podaji Ibraimija je Širok izjemno prodrl po desni strani. Krenil je v kazenski prostor in s sedmih metrov močno streljal proti vratom. Vratar Štrukelj je z odlično obrambo žogo odbil do Ibričića, ki je s 14 metrov meril z voleja. Štrukelj je ponovno odlično posredoval in žogo odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibričića je bil na pravem mestu najboljši posameznik gostov, vratar Štrukelj.

20. minuta: Z razdalje je z močnim strelom poizkušal Husmani. Vratar Štrukelj je bil na pravem mestu in je žogo ujel.

18. minuta: Melnjak je bil pri žogi na levi strani Gorice. Poslal je odličen predložek pred vrata, kjer je Ibraimi z 10 metrov streljal z voleja. Vratar Štrukelj se je izkazal z odlično obrambo. Odbil je na levo do Kirma, ki je poslal predložek pred vrata, kjer je Ibraimi žogo poslal v prazno mrežo. Stranski sodnik Andraž Kovačič je označil prepovedan položaj Kirma, tako da ostaja 0:0.

18. minuta: Po podaji Husmanija je Alvir preizkusil svoj strel s 25 metrov. Meril je previsoko.

rumeni karton mali15. minuta: Zaradi prekrška nad Agimom Ibraimijem je rumeni karton prejel Grudina.

4. minuta: Po podaji Alvirja je Celcer z glavo odbil v kot z leve strani. Po podaji Ibričića so gostje ponovno odbili v kot. Vnovič je podal Ibričić, pred Dobrovoljcem pa je v nov kot odbil Grudina. Tokrat je z desne strani podal Ibraimi, Tešija pa je odbil v nov kot. Z leve strani je podal Ibričić, Klemenčič pa je z glavo streljal mimo leve vratnice.

1. minuta: Domžalčani so že v 24. minuti prvič nevarno zapretili proti vratom Gorice. Ibraimi je močno sprožil s 25 metrov, vratar Štrukelj pa je s pestjo žogo dvignil čez prečko. Po podaji Ibraimija s kota je Klemenčič z glavo streljal mimo desne vratnice.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

Pred tekmo so se zbrani na stadionu z minuto molka poklonili kar dvema članoma rumene družine. Tragični novici o smrti dolgoletnega napovedovalca Jožeta Rojka in nekdanjega člana uprave Staneta Kovača – Kebra sta nas močno užalostili, saj sta oba v našem klubu pustila močan pečat. Vsem svojcem, prijateljem in bližnjim izrekamo iskreno sožalje.

esadmulalic logo    Joma  ELPro

 CRGP logo Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije Pevecvalinanov ProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodiclogoaslani tus logobmc ound   chio logo jpg RGB