PLTS, 33. kolo: Aluminij - Domžale 1:2 (FOTO)

1 : 2

ALUMINIJ

konec

DOMŽALE

PLTS, 33. kolo, Športni park Aluminij
Horvat 67' Več ... Alvir 59'
    Hebaj 77' 
ALUMINIJ DOMŽALE
25 Matija Kovačić 1 Dejan Milić (K)
4 Denis Šme 4 Amedej Vetrih
6 Dejan Petrovič (K) 6 Tilen Klemenčič
11 Luka Štor menjava79' 9 Lovro Bizjak menjava78'
14 Mario Jurčevič 13 Žan Žužek
21 Aljaž Ploj 21 Nermin Hodžić menjava62'
23 Lucas Horvat 30 Petar Franjić menjava46'
47 Francesco Tahiraj menjava79' 33 Matija Rom
50 Nemanja Jakšić 41 Adam Gnezda Čerin
84 Josip Zeba 73 Denis Tubić
96 Anton Rogina 90 Zeni Husmani (K)
 
22 Luka Janžeković 36 Miha Tetičkovič
7 Marko Nunić 7 Marko Alvir menjava46'
27 Christopher Makengo menjava79' 10 Agim Ibraimi
29 Mihovil Klapan 15 Blaž Urh
45 Rok Kidrič 26 Shamar Nicholson menjava78'
66 Ilija Martinović 70 Rubin Hebaj menjava62'
99 Alen Krajnc menjava79'    

V ekipi Domžal zaradi poškodbe manjkajo Senijad Ibričić, Andraž Kirm in Ajdin Mulalić, nekaj težav je imel tudi Dario Melnjak. Prepoved nastopa imata Gaber Dobrovoljc in Matija Širok. 


 Glavni sodnik Pomočnik sodnika Pomočnik sodnika Delegat
Damir Skomina Tomaž Klančnik Primož Perger Jožef Rajh

ALUMINIJ
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
1:1 Horvat 67'  Šme 69'   
     
DOMŽALE
zoga rumeni 

karton mali rdeci karton
0:1 Alvir 59'  Hodžić 43'   
1:2 Hebaj 77'     

Piscalka90+3. minuta: Po strelu Petrovića je Milić žogo odbil v kot z leve strani. Po podaji Horvata je Milić žogo odbil s pestjo in glavni sodnik Damir Skomina je označil konec tekme. Domžalčani so prišli do težko prigarane zmage z 2:1.

90+1. minuta: Četrti sodnik Vojko Goričan je označil dve minuti dodatka tekme.

85. minuta: Po dolgi podaji Milića je Nicholson z glavo podaljšal do Gnezde Čerina. Slednji je prišel do strela z vrha kazenskega prostora, a je meril za las mimo leve vratnice.

83. minuta: Po predložku Jakšiča z desne strani so gostje odbili do Kranjca, ki je z 11 metrov meril previsoko.

81. minuta: Alvir je priboril kot z leve strani. Po podaji Gnezde Čerina so se domači ubranili.

menjava79. minuta: Alvir je priboril kot z desne strani. V ekipi Aluminija sta Štora in Tahiraja zamenjala Makengo in Krajnc. Po podaji Alvirja s kota so se domači ubranili.

menjava78. minuta: V ekipi Domžal je Lovra Bizjaka zamenjal Shamar Nicholson.

zoga1:2 Hebaj; 77. minuta: Vetrih je začel protinapad Domžal. Na kratko je podal do Gnezde Čerina, ki je podaljšal na levo do Bizjaka. Slednji je prodrl v kazenski prostor in natančno podal pred vrata, kjer je Hebaj le še porinil žogo v mrežo.

74. minuta: Po podaji Husmanija je Bizjak prišel do žoge na levi strani. Na robu kazenskega prostora je prišel do strela, z nekaj težavami je vratar Kovačič žogo uspel ukrotiti.

71. minuta: Po podaji Horvata je Rogina z 20 metrov meril previsoko.

rumeni karton mali69. minuta: V ekipi Aluminija je rumeni karton prejel Šme.

67. minuta: Bizjak je poizkušal s strelom z razdalje. Meril je mimo desne vratnice.

zoga1:1 Horvat; 67. minuta: Jurčevič je z leve strani poslal predložek pred vrata. Žoga je na drugi strani kazenskega prostora prišla do Tahiraja, ki je močno sprožil proti vratom. Milić je žogo odbil predse, pred vrati pa je bil najbolj iznajdljiv Horvat, ki je žogo z glavo porinil v mrežo.

menjava62. minuta: V ekipi Domžal je Nermina Hodžića zamenjal Rubin Hebaj.

62. minuta: Po predložku Jakšiča je Rom odbil do Horvata. Slednji je s prve z voleja meril previsoko.

zoga0:1 Alvir; 59. minuta: Domžalčani so izpeljali hitro akcijo po levi strani. Bizjak je z odlično podajo za hrbtom domače obrambe našel Alvirja, ki je s strelom ob bližnjo vratnico premagal vratarja Kovačiča. 

54. minuta: Alvir je priboril kot z desne strani. Po podaji Hodžića je Žužek na drugi vratnici z glavo streljal nenatančno.

52. minuta: Rom je odbil v kot z desne strani. Po podaji Jurčeviča so se Domžalčani ubranili.

50. minuta: Petrovič je na desni strani kazenskega prostora našel Tahiraja. Ta je s prve žogo zavrnil na vrh kazenskega prostora, kjer je osamljeni Ploj s 14 metrov meril previsoko.

48. minuta: Horvat je izvajal prosti strel na desni strani polovici Aluminija. V kazenskem prostoru so gostje odbili do Štora, ki je prišel do strela iz obrata, a so gostje uspešno blokirali.

47. minuta: Po predložku Jakšiča z desne strani je Štor žogo podal na desno do Rogine. Ta je močno sprožil, a se je znova izkazal vratar Milić, ki je žogo odbil v kot. Po podaji Jurčeviča je na prvi vratnici z glavo odbil Husmani.

Piscalka46. minuta: Drugi polčas so s sredine igrišča začeli nogometaši Aluminija.

menjava46. minuta: V ekipi Domžal je Petra Franjića zamenjal Marko Alvir.

Piscalka45+1. minuta: Glavni sodnik Damir Skomina je označil konec prvega polčasa.

45. minuta: Bizjak je priboril prosti strel na desni strani polovice Aluminija. Po podaji Franjića je v zadnjem trenutku v kot odbil Zeba. Po podaji Franjića je z glavo odbil Horvat.

rumeni karton mali43. minuta: Zaradi prekrška nad Tahirajem je rumeni karton prejel Nermin Hodžić, ki na naslednji tekmi nima pravice nastopa.

40. minuta: Po podaji Štora je Tahiraj na desni strani prodrl v kazenski prostor. Močno je sprožil z voleja, Milić pa je z odlično obrambo žogo odbil v kot. Po podaji Jurčeviča so gostje odbili do Horvata. Ta je s 16 metrov streljal v spodnji desni kot. Z novo izjemno obrambo se je izkazal vratar Milić.

38. minuta: Bizjak je priboril kot z leve strani. Po podaji Hodžića je Rom z glavo streljal pod prečko. S črte je v kot odbil Zeba. Hodžić je na kratko podal do Tubića, ki je poslal predložek pred vrata. Domači so odbili do Franjića, ki je streljal. Zeba je odbil v kot z desne strani. Po podaji Tubića je pred vrati odbil Zeba. 

34. minuta: Po kratki podaji Ploja je Petrović z 20 metrov meril visoko čez gol.

27. minuta: Po napaki Domžalčanov na sredini igrišča je Horvat podal do Štora, ki je sam stekel proti vratom Domžal. Njegov strel v spodnji desni kot je zaustavila vratnica.

25. minuta: Strel Gnezde Čerina je oplazil Zebo in rumeni so prišli do kota z desne strani. Po podaji Franjića je pred vrati prekršek storil Klemenčič.

13. minuta: Po podaji Gnezde Čerina je Vetrih prišel do strela z dobrih 20 metrov. Vratar Kovačič je z nekaj težavami žogo uspel pokriti pred Hodžićem.

12. minuta: Hodžić je na levem robu kazenskega prostora uspešno preigraval. Streljal je ob bližnjo vratnico, a je stresel zunanji del mreže.

12. minuta: Bizjak je priboril prosti strel na desni strani polovice Aluminija. Po podaji Franjića je uspešno odbil Ploj.

9. minuta: Tahiraj je za hrbtom obrambe Domžal našel Štora. Napadalec Aluminija je v dvoboju z Milićem močno streljal ob bližnjo vratnico. Domžalski čuvaj mreže je z odlično refleksno obrambo žogo odbil v levo vratnico, od katere se je odbila v desno vratnico in nazaj v polje.

6. minuta: Tubić je odbil v kot z desne strani. Po podaji Jurčeviča je Vetrih z glavo odbil do Horvata. Nekdanji član rumenih je z 20 metrov meril previsoko.

4. minuta: Tubić je priboril prosti strel globoko na levi strani polovice Aluminija. Po podaji Hodžića so se domači ubranili.

Piscalka1. minuta: Tekmo so s sredine igrišča začeli nogometaši Domžal.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO