Najprej dvoboj mladincev

Po novem premoru, ki je prekinil 1. SML/SKL, se bodo na zelenice najprej vrnili domžalski mladinci. Jutri, v soboto, bodo gostovali v Mariboru, kjer jih čaka zaostalo srečanje 10. kola. Prilagojen zaključek sezone bo nato v naslednjih tednih vseboval še skupno šest tekem.

u19napoved

Varovanci Darka Birjukova so 24. marca na domačih tleh remizirali z Radomljami (0-0), nato pa so zaradi koronavirusa znova morali na prisilni počitek. Dolgega čakanja je sedaj dokončno konec, prvi obračun v zaključku prvenstva pa predstavlja spopad z Mariborom, ki se na skupni lestvici nahaja tik za rumeno družino.

Tekma 10. kola 1. SML bo, ob 14. uri, odigrana v Rogozi. Kadeti so se z vrstniki Maribora že v oktobru razšli brez zmagovalca (1-1), zato bo selekcija U17 spet aktivna šele naslednji konec tedna. V domžalski Športni park bodo 2. maja prišli vrstniki Celja.

Pogled na skupno lestvico:

1. NK Domžale - 19 tekem, 48 točk

2. NK Maribor - 19 tekem, 41 točk

3. NK Olimpija Ljubljana - 20 tekem, 34 točk

Besedilo: Nejc Berce

Foto: Lado Vavpetič

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO