Po tekmi na Bonifiki

Za Domžalčani je 34. krog Prve lige Telemach, v katerem so se pomerili z ekipo Kopra. Po hitrem zadetku Nermina Hodžića, ki je bil razveljavljen zaradi igranja z roko, so Primorci zadeli dvakrat in rumena družina je na odmor odšla z zaostankom dveh golov. Proti končnici tekme je v polno meril razpoloženi Filip Stuparević, ki je tik pred koncem rednega dela tekme s prostega strela zatresel še prečko. Lov rumenih na izenačenje so na koncu izkoristili Koprčani, ki so zadeli še tretjič in tri točke so ostale na Bonifiki.

jpeg optimizer Koper Domzale 024 240504 NM

Tekma je bila energična in za gledalce zelo gledljiva: ''Koper je izkoristil ponujene priložnosti, na drugi strani mi svojih nismo. Kljub temu smo se ob zaostanku 0:2 še vedno poskušali vrniti v tekmo, kar nam je do neke mere tudi uspelo, ampak Koper je na koncu zadel še tretjič in zasluženo zmagal,'' je po tekmi dejal začasni strateg rumene družine Matej Podlogar.

Filip Stuparević, ki je na zadnjih petih prvenstvenih tekmah dosegel tri zadetke, s končnim izidom ni bil zadovoljen: ''V prvem polčasu smo prejeli dva gola iz naših napak. V drugi del igre smo šli veliko boljše, zadeli in zatresli tudi prečko. Na koncu tekme smo prejeli še tretji zadetek, ki je bil ponovno posledica naše napake. Če želimo več, moramo enostavno te napake odpraviti,'' je po tekmi dejal 23-letni Srb.

esadmulalic logo  Joma  EK Elpro Križnič

PecarstvoBosty Logotip CRGP logoSZ logotip Logo hitD ToursAS DomžaleMG instalaterstvoTG LOGO BREZ OZADJAMetal profilAvtomehanika KvederOrbim KamnikSalomonLavacoNemecIzolacije PevecvalinanovProairDare Kos s.p.SPC ŠkerjanecGM Jagodicaslanibmc ound   chio logo jpg RGB SiPRO